24uurloodgieterreparatie

Lekkage? Bel direct!

Bel onze 24uur spoedservice;

06-44394707

Camera-inspectie

Inspectie riolering met rioolcamera

Voor het inspecteren van rioleringen beschikken wij over al het nodige en moderne apparatuur om deze werkzaamheden uit te voeren. Al klinkt een inspectie in eerste instantie niet zo belangrijk, maar hiermee kunt u juist grote problemen voorkomen en dankzij de inspectie kunnen wij u helpen door actie te nemen voordat het probleem zich voordoet of escaleert.

Als het niet duidelijk is wat de oorzaak is van een regelmatig terugkomende verstopping of lekkage kan er een inspectie worden gedaan. Met een inspectie kan er met een camera in het riool worden gekeken. Zo kan er een oplossing gezocht worden voor het probleem.

De camera inspectie van het riool met onze speciale camerasystemen zijn onmisbare tools. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool. De sonar bepaalt bovendien de locatie ervan. Dus als deelrenovatie van het riool geen optie meer is, scheelt dit veel sloop- of graafwerk. En kosten! Zo brengen wij ook riolering in kaart voor (ver)bouwplannen. Zekerheid voor alles.

Rioolinspectie nodig?

Op onderstaand nummer kunt u onze medewerkers 24 uur per dag bereiken om een afspraak te maken voor
een rioolinspectie of lekdetectie met een inspectiecamera.

06-44394707